“Bir Dilek Tutun Geliyoruz” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz Köy Okulları Yardım Kampanyası kapsamında Yozgat – Boğazlıyan Aşağı Hasinli Köyü İlköğretim Okulu, Kayseri Yeşilhisar ilçesi Araplı İlköğretim okulu, Kayseri Kocasinan mahallesi Karakimse İlköğretim okulu ve Yozgat – Akdağmadeni Yeniyapan Köyü İlköğretim Okulu Öğrencilerine Yardımlarmızı ve sevgimizi ulaştırdık.  Hayata anlam kazandıran paylaşımı, sevgiyi, hissetmeyi, dokunabilmeyi, irdelemeyi, mucadeleyi ve duygulanmayı sağlayan; sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerden dolayı tüm ekibimiz, yetiştirdiğimiz duyarlı öğrencilerimiz ve saygı değer velilerimiz ile gurur duyuyoruz. Yardımlarımızı bizzat elleriyle ulaştıran, oradaki ailelerin ve öğrencilerin duygularını paylaşan JTK ailesinin derin sevgisini ulaştıran ve hissettiren sevgili öğretmenlerimiz; Tamer ERMİSKET, Fatoş öğretmenimize ve yardımlarımızı ulaştırmada sağladığı desteklerden dolayı ALİ BAYINDIR TURZİM’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

"SOSYAL SORUMLULUK HAYATA DEĞER KATAR": Yardımlarımızı Ve Sevgimizi Köy Okullarındaki Öğrencilerimize Ulaştırdık. 1 "SOSYAL SORUMLULUK HAYATA DEĞER KATAR": Yardımlarımızı Ve Sevgimizi Köy Okullarındaki Öğrencilerimize Ulaştırdık. 2