YARDIMLARIMIZI VE SEVGİMİZİ ERMENEK'E ULAŞTIRDIK.

SOSYAL SORUMLULUK HAYATA DEĞER KATAR

YARDIMLARIMIZI VE SEVGİMİZİ ERMENEK'E ULAŞTIRDIK.

Konya'nın Ermenek İlçesinde okullara ve orada yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve en önemlisi ülkemizin gelecekte ışığı olacak öğrencilere yardımlarımızı ve sevgimizi ulaştırdık. HAYATA ANLAM KAZANDIRAN PAYLAŞIMI, SEVGİYİ, HİSSETMEYİ, DOKUNABİLMEYİ, İRDELEMEYİ, MUCADELEYİ ve DUYGULANMAYI sağlayan; sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerden dolayı tüm ekibimiz, yetiştirdiğimiz duyarlı öğrencilerimiz ve saygı değer velilerimiz ile gurur duyuyoruz. Yardımlarımızı bizzat elleriyle ERMENEK'E ulaştıran, oradaki ailelerin duygularını paylaşan JTK ailesinin derin sevgisini ulaştıran ve hissettiren sevgili öğretmenlerimiz; Tamer ERMİSKET, Fatoş öğretmenimize ve yardımlarımızı ulaştırmada sağladığı desteklerden dolayı ÖZER TUR'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.