Yazar Toprak Işık ile Söyleşi ve İmza Günü

Türk Çocuk ve Gençlik Edebiyatının son yıllardaki fenomenlerinden biri olan ve “İşlem Tamam”, “Çiftçi Karıncalar Köleci Karıncalara Karşı”, “Acaba Ne Olsam?”, “Babam Okulun En Çalışkanı” gibi 10-12 yaş grubu okurların büyük ilgisini çeken kitapların yazarı Sayın Toprak Işık, okulumuzun 4. sınıf öğrencilerinin yer aldığı “Entelektüel Okur Projesi” kapsamında okulumuzu ziyaret etti ve 4. sınıf öğrencilerimizle buluştu. Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren yazar, söyleşi sonrasında çocukların kitaplarını da imzaladı.