Jale Tezerli Öğrenciler Çin Halk Cumhuriyeti'nin Resepsiyonu'nda Sahne Aldı

Çin Halk Cumhuriyeti’nin 69. kuruluş yıldönümü Çin’in Ankara Büyükelçisi Yü HONGYANG’ın ev sahipliğinde,  JW Marriott Otel’de düzenlenen görkemli bir resepsiyonla kutlandı. Tarım Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan ve Mehdi Eker, Ankara Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın yanı sıra birçok ülkenin büyükelçilerinin katıldığı resepsiyon her iki ülkenin ulusal marşlarının söylenmesiyle başladı, devlet büyüklerinin günün anlam ve önemine dair konuşmalarının ardından Türk-Çin dostluğunu simgeleyen pasta kesildi. Resepsiyonda Türkiye’nin tek konfüçyus okulu olan Jale Tezer 5.sınıf öğrencilerinden oluşan çocuk korosu, özellikle söyledikleri Çince ”Yasemin Çiçeği” şarkısıyla siyasilerden ve Çinli yetkililerden büyük alkış aldı.