Yeni Dönem Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır

Yeni Dönem Spor Okulu Kayıtlarımız Başlamıştır.

Jale Tezer Koleji spor okulu yeni dönem kayıtları başlamıştır.

Siz de hem spor yapmak hem de Ankara’ nın en başarılı okul takımlarından birinde görev almak istiyorsanız bize katılın. Gelin bu heyecanı ve başarıyı birlikte yaşayalım.

Neden Basketbol ?

Ankara' nın en güzel, en yeni spor salonunda eğitimli  ve deneyimli antrenörler gözetiminde spor yapma  olanağı bulması, takım sporu yaparak paylaşmayı öğrenmesi, okul ve kulüp takımlarında oynamak isteyen öğrencilere katkıda bulunması için spor okulunu tavsiye ediyoruz.

Jale Tezer koleji olarak amacımız, öğrencilerimize sadece spor eğitimi değil paylaşma, dayanışma ve ortak bir hedef için mücadele etme duygularını da verebilmektir.

Neden Yüzme ?

Ankara' nın en güzel, en yeni yarı olimpik yüzme havuzunda eğitimli ve deneyimli antrenörler gözetiminde spor yapma olanağı bulurlar.

Amacımız;

Jale Tezer Koleji Gençlik ve Spor Kulübü olarak;

temel amacımız çocuklarımıza sosyal bir duruş, sportif bir kimlik ve sağlıklı yaşama alışkanlıkları kazandırabilmektir. Alanında profesyonel eğitmenlerimizle çocuk ruhuna hitap eden bir yaklaşımla onlara;

• Grup ve takım ruhuna sahip olmayı,

• Sorumluluk bilincini,

• Mücadele duygusunu,

• Otoriteye saygı duymayı,

• Kurallara uymayı ve bir iç disiplin geliştirmeyi,

• Hayal gücünü ve kişisel yaratıcılığı   geliştirmeyi,

• İyi bir lider, iyi bir görev insanı ve iyi bir izleyici olabilmeyi öğretiyoruz.

Basketbol Spor Okulu Programı

Spor Okulumuz haftasonları binamızın spor salonunda yapılacaktır.

Erkekler ve Kızlar

• 1. ve 2. sınıflar 12.00 - 13.00 saatleri arasında antrenman yapacaklardır.
  • 3.4.5.   sınıflar 13.00 - 14.00 saatleri arasında antrenman yapacaklardır.
  • 6.7.8.   sınıflar 14.00 - 15.00 saatleri arasında antrenman yapacaklardır.

Yüzme Spor Okulu Programı

• 1. Seans 10.00 - 11.00