İngilizce ve Modern Yabancı Diller

Aktif Öğrenme Dinamikleriyle Donanmış MÜKEMMEL Bir Eğitim Kurgusu
Türkçe Derslerle birlikte; İngilizce Matematik, Fen, Sosyal Bilgiler, Müzik ve Resim Dersleri Görüyoruz.

İngiltere’deki devlet okulu  sınavı olan  EDEXCEL sistemine 3.ve  4. progress testlere girerek hazırlanıyor; 5,6,7,8. sınıfta  ise  girdiğimiz  sınavların sonucunda sertifika ile seviyemizi belgelendiriyoruz. EDEXCEL SİSTEMİ  sadece İngiltere’de değil, Avrupa’nın birçok  ülkesindeki okullarda da  geçerliliği  olan  bir belgedir.

Dünyadaki  pek  çok  eğitim  kurumu ve  işveren tarafından kabul  gören bu  sertifikayı her yıl %100 başarıyla alıyoruz.

nyanın en büyük bilgi havuzu; interaktif öğrenme ve ödev  programıdır.Günümüzde bilgisayar ve internet  kullanımına   oldukça  düşkün olan öğrencilerin  bu ilgilerini etkin biçimde değerlendirmelerini sağlıyor;  ödevleri sadece çalışma kâğıtlarıyla sınırlamıyoruz. İngilizce öğretimini birçok video, animasyon ve öğrencilerin kendilerinin de  yarattığı aktivitelerle ve  ilgi çekici ödevlerle  zenginleştiriyor, detaylı ödev  takibi yapıyoruz.

Dünya eğitim  devinin online kütüphanesi  sayesinde İngilizce kitap  okumada rekor  sayılara ulaşıyoruz. Kitap okuma alışkanlığının  yanı sıra  dili en üst seviyede kullanmalarını, yeni kelimeler öğrenmelerini, sene içerisinde  öğretilen kalıpların pekiştirilmesini ve en önemlisi interaktif ortamda  birbirinden  renkli hikayeler ve bu hikayelere bağlı alıştırmalar ile eğlenmelerini sağlıyoruz.

Ortaklarımız İngiltere, Fransa, Almanya ve İspanya ile projeler sayesinde  pratik yapıyor ve  Avrupa ülkelerinden arkadaşlıklar kurup  o ülkelerin kültürlerini, yaşam şekillerini,  eğitim  ve öğretim sistemlerini öğreniyoruz.

Tüm  dünyadan yoğun  katılım  ile gerçekleşen konferanslar ile öğrenciler; dünya problemlerini masaya  yatırıyorlar. Hemen  hemen her  yıl MUN’da ”En Başarılı Delege”  ödülü  ile taçlanıyoruz.

İngilizce düşünüyor, İngilizce tartışıyoruz.

İngilizceyi pratiğe döküyoruz.

Yabancı bir olimpiyat şampiyonundan satrancı İngilizce öğreniyoruz.

Her yıl yaz tatillerinde İngiltere, Amerika, Çin gibi ülkeleregidiyoruz.

Türkiye’nin tek  Konfüçyüs  Okulu olma ayrıcalığına sahip  olarak,  5000’den fazla   kitap,  oyun  setleri ve  materyalle dolu ve  ileri teknolojinin  hakim  olduğu “Özel Bir Çince Sınıfı”nda eğitim  alıyoruz.  Sadece Çinceyi öğrenmiyoruz. Aynı zamanda Çincenin kaligrafik  yapısı  sebebiyle  odaklanmamız güçleniyor.  Tüm derslerimizde Çincenin pozitif etkisini alıyoruz.

Çinli öğrenciler ve sanatçılarla her yıl ortak “Konfüçyüs Festivali”yapıyor, öğrendiklerimizi pratik  ediyoruz.

Çingidiyor; yerinde 15 günlük Çince kurslarına katılıyoruz.